آخناتون

آخناتون

آخناتون

آخناتون

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

چهارشنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۰۵:۳۵ ق.ظ

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

طرز تهیه نان برنجی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

اگر شما هم نام نان برنجی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

این شیرینی در شهر مازندران به «آب دندون» معروف است.

دلیل نام گذاری این شیرینی به «آب دندون»، به این خاطر است که به محض در دهان گذاشتن، آب می شود.

مواد لازم برای تهیه نان برنجی :

آرد برنج نرم :♦: 500 گرم

روغن جامد :♦: 150 گرم

کره دوغ گرفته  :♦: 100 گرم

زرده تخم مرغ :♦:   2 عدد

پودر شکر نرم    :♦: 150 گرم

هل سبز ساییده   :♦: یک دوم قاشق چایخوری

گلاب   :♦: یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)

زعفران   :♦: به میزان لازم (در صورت تمایل)

تخم خرفه    :♦: به میزان لازم (برای تزیین)

 

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه نان برنجی ابتدا باید

در کاسه ای روغن جامد و کره را 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود.

سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن 15 دقیقه بزنید.

سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و 8 دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید.

زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید.

زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.

بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی 24 ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید.

برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.

شیرینی ها را در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد یا شماره 3 در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.

مدت پخت این شیرینی 15 تا 20 دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.

ماندگاری این شیرینی بسیار طولانی است.

تنها کافی است آن را در ظرف دردار و در جای خنک نگه دارید تا چند ماه سالم بماند. هرچه میزان کره این شیرینی بیشتر شود از زمان ماندگاری آن کاسته می شود.

برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

 

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

150 درجه سانتی گراد معادل 300 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

طرز تهیه نان برنجی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

اگر شما هم نام نان برنجی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

این شیرینی در شهر مازندران به «آب دندون» معروف است.

دلیل نام گذاری این شیرینی به «آب دندون»، به این خاطر است که به محض در دهان گذاشتن، آب می شود.

مواد لازم برای تهیه نان برنجی :

آرد برنج نرم :♦: 500 گرم

روغن جامد :♦: 150 گرم

کره دوغ گرفته  :♦: 100 گرم

زرده تخم مرغ :♦:   2 عدد

پودر شکر نرم    :♦: 150 گرم

هل سبز ساییده   :♦: یک دوم قاشق چایخوری

گلاب   :♦: یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)

زعفران   :♦: به میزان لازم (در صورت تمایل)

تخم خرفه    :♦: به میزان لازم (برای تزیین)

 

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه نان برنجی ابتدا باید

در کاسه ای روغن جامد و کره را 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود.

سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن 15 دقیقه بزنید.

سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و 8 دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید.

زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید.

زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.

بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی 24 ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید.

برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.

شیرینی ها را در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد یا شماره 3 در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.

مدت پخت این شیرینی 15 تا 20 دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.

ماندگاری این شیرینی بسیار طولانی است.

تنها کافی است آن را در ظرف دردار و در جای خنک نگه دارید تا چند ماه سالم بماند. هرچه میزان کره این شیرینی بیشتر شود از زمان ماندگاری آن کاسته می شود.

برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

 

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

150 درجه سانتی گراد معادل 300 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه نان برنجی , نان برنجی , نان برنجی کرمانشاهی

آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی سوغات خوشمزه کرمانشاه

مجله سرگرمی عجایب :همه چیز درباره خواص و فواید گیاه گاو زبان در طب سنتی+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :همه چیز در مورد علت و درمان التهاب زیر چشم کودک+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :درمان و علت بیماری التهاب خون در کودکان و نوزادان+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :آشنایی با علت و دلایل و درمان ناف درد در دوران بارداری+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :عوارض و طریقه مصرف قرص روکین در شیردهی چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :خواص و عوارض و موارد مصرف قرص راکوتان چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :راههای افزایش اشتها در کودکان و نوزادان و بارداری و طب سنتی+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :آداب و روش غذا خوردن کودکان و بزرگسالان با دست بعد از ورزش+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :بهترین چربی سوز شکم و پهلو گیاهی و خانگی قوی در بدنسازی+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :مفیدترین و بهترین نوشیدنی های ماه رمضان کدامند+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :علائم و نشانه ها و تشخیص سرطان واژن در زنان چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :فواید و عوارض و روش کاشت ماری جوانا یا گراس نر و ماده چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :عوارض و ترک حشیش سیگاری در افغانستان و اسلام چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :آشنایی با زندگی پس از مرگ در مسیحیت و اسلام چگونه است+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :عاقبت و سرنوشت خودکشی با تیغ با پنتوباربیتال با سیانور در اسلام+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :آشنایی با مضرات آب سرد خوردن برای کبد و معده+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :تاریخچه و عوارض و انواع قرص اکستازی چیست+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :علت و درمان درد استخوان ساق پا لگن دنده سمت چپ+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :آشنایی با خواص و فواید آبغوره در بارداری و برای پوست و مو+جزئیات کامل

 

مجله سرگرمی عجایب :همه چیز درباره فواید و خواص روغن دارچین برای پوست و لاغری+ جزئیات کامل


  • مهدی نادرپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی